Voor veel mannen die je therapeut in thong! »Hole dansers openbaringen

„Voor veel mensen ben je therapeut in thongs!»: Revelations van de dansers op de paal

Ik heb dansen voor vele jaren, maar op 18 jaar brak de rechterknie, de professionele carrière brak af. Vervolgens had ik een korte tijd in handen van mijn eigen studio. In de andere ik wilde niet me te verbergen, uit angst dat de laundire. En toen een vriend stelde voor te gaan naar de dans op de paal te leren – Pole Dance. Op een gegeven moment, alles wat gebeurd: we nodig hadden een extra inkomen en haar man, en de studio en de strip club had een parkeerplaats. En we besloten waarom niet?

2. En wat is de grafiek?

Ingewikkeld. De club werkte in de middag en ’s nachts, mijn verschuivingen waren‘ s nachts. Ik werkte met 07:00-03:00 in de ochtend. Verandering moet minstens vier per week, anders moet u een vergoeding te betalen voor het werken.

3. Wat is het proces zelf?

Ik kwam uit het afgewerkte kapsel, vermomde zich, werd geschilderd en ging op het podium. Er waren twee polen, tijdens de sessie was het noodzakelijk om te dansen van de ene, de tweede, en ga dan naar beneden naar de bar. We kregen een paar, we veranderd.

4. Dit is zeer winstgevend?

Natuurlijk! Er is een vergoeding voor de ingang, zijn er tip, plus ik flirten met mannen, zodat ze aan particuliere dans zal worden ingetrokken.

Je persoonlijkheid als een stripper is niet hetzelfde als de gebruikelijke, zich anders gedragen. Je moet flirt, spinnen, en niet de zorg voor iedereen die je getrouwd bent – je bent alleen voor klanten, anders zal er niets te verdienen. Ik was een uitvoering van hun fantasieën, en als ik kreeg te horen: „Ik wil Dominatrix“. ik heb haar.

5. En wat komt private dance?

Dit is een dans in de VIP-ruimte voor een apart bedrag. Er zijn banken en sexarly. geen sex!

Mijn merkbeweging – staat bij de hand. Ik verwijder de schoenen altijd (het platform van 15 centimeter is vreselijk ongemakkelijk), ik leg mijn handen op de grond en staan ​​op hen, dan ga ik naar zijn knieën. In het leven ziet er veel beter dan in de beschrijving.

6. Je kleedt zich af op dansen?

Ik heb een grote borsten, dus in principe een man kan zich voorstellen dat het verbergt onder het kostuum. Soms danste ik topless als er weinig mensen in de club waren. Maar in het algemeen verdiende ik geld zonder uitkleden.

7. En hoeveel heb je ’s nachts verdiend?

De club betaalde me niet, alles werd op de punt gehouden. Wij huurden in feite een plaats op het podium en betaald aan het einde van de verschuiving van 10 tot 500 dollar (hoe minder vaak presteren, hoe meer). En ik moest ook de Tips DJ te verlaten, anders zul je ook dans onder de 8 minuten samenstelling over sandwiches. Ik heb veel verdiend, tot $ 500 per nacht, omdat ik de 50e grootte van kleding heb, en de rest – de 40e. Ik kan zeggen, opvallen.

acht. En welke bezoekers kwamen?

Verscheidene. Militair, boeren, werknemers, zakenlieden. Er was altijd een onaangenaam type dat we probeerden te omzeilen. Dergelijke mensen willen altijd een aanraking (en als ze aanraken – ze zullen onmiddellijk beslissen), proberen het telefoonnummer te nemen en te vragen wat je doet na het werk. En wat ben ik aan het doen, ga naar het fastfood voor het diner!

negen. Had je ongemakkelijk of onveilig?

Met beveiliging was alles in orde, maar ongemak was. Op de eerste nacht was ik geschokt, ik was bang om van het platform en dat allemaal te vallen. Maar toen we begonnen te dansen, was alles meteen vergeten.

tien. Je probeerde bezoekers te grijpen?

Beenk. Maar mijn vader is een politieagent in berusting, dus ik weet perfect goed hoe ik voor mezelf kan staan. Als een persoon probeert me te pakken, vindt hij zichzelf op de grond met een hak bij de keel. Ik liet hem vertrekken en toen de bewaker vroeg of alles goed bij me was, antwoordde ik dat de vraag niet aan mij was.

elf. Dat mensen verkeerd denken over striptease clubs?

Veel vrouwen denken dat als een man ging er, bedriegt hij. Maar er gebeurt niets! Voor veel, ik ben gewoon therapeut in thongs. Ze vertellen over wat er gebeurt in het leven.

12. Herinner je je iemand van klanten?

Een van hen was ongeveer 70 jaar oud, hij was erg leuk, en we dachten dat hij vergat. Hij bestelde een eigen dans en zei dat zijn vrouw stierf, en hij wil communiceren. Ik barstte bijna uit, maar ingetogen niet uitstrijkje viagra boys make-up.

13. Je was blij te zijn op het podium?

Ja, werd ik gedreven en open, omdat de kasstroom niet droog. En daarvoor was ik zeer bescheiden.

veertien. Wat vind je niet leuk in dit werk?

Dramatisch. Het komt voor dat iemand de klant zal leiden. Zodra een gevecht gebeurd in de kleedkamer, en vervolgens het meisje spatten in het gezicht andere peper ballon. gewoon geleden.

En altijd het heeft om de benen met het gips gezet en bijna nooit de volgende dag te gaan.

15. Wat dacht de man?

Zodra hij kwam naar de club en ging in een bierbar. Toen ik klaar was met de dans (niemand wist dat dit mijn man is), ging ik naar hem toe, als een gewone bezoeker. Hij gaf me tips en zei dat we gaan samen voor dit geld.

Zodra ik thuis kwam, zwol ik, en we gingen naar het restaurant. En toen lachte hij dat in mijn slipje stak een factuur en hij gaf haar aan thee. Maar in dit gelach was er geen gebrek aan respect, we hebben uitstekende relaties!

16. Is het mogelijk om de striptease van sekswerk noemen?

Sommigen geloven dat maar nee. Er is geen seks en kan dat niet. We flirten met mannen alleen in het belang van de tip.

17. Sommigen geloven dat vrouwen daar uit hopeloosheid dansen, maar in feite?

Nee. Je kunt altijd het gebruikelijke werk vinden. Mijn vriend – Kandidaat of Science. Ze houdt van deze baan, want ze geeft zelfvertrouwen en onthult seksualiteit. Vrouwen is het belangrijk om de controle over wie ze zijn gevoel. Voor mij is dit werk is een daad van het feminisme.

1 Stern2 Sterne3 Sterne4 Sterne5 Sterne (Bislang keine Bewertungen)
Loading...